Firma ECO FRIENDLY d.o.o. osnovana je kao privatno porodično preduzeče za proizvodnju torbi i cekera od netkanog platna.

Ideja je nastala u okviru malog obrta čije je poslovanje od 2013. godine konstantno raslo zbog velike potražnje za našim proizvodom na tržištu. Danas opslužujemo respektabilan broj snažnih klijenata koji su zbog inovacija koje uvodimo u proizvodnju veoma zadovoljni našim radom.

Naše preduzeče ECO FRIENDLY je privatno vlasništvo za čiju budućnost se naša porodica zalaže svim profesionalnim kapacitetima i iza čijeg imena u potpunosti stojimo.

Reference

Na teritoriji Bosne i Hercegovine torbe se prodaju po objektima tržnih centara: Konzum, Best, Peny Market, Megamarket, Hass Komerc, Ekor Komerc, FIS kao i mnogobrojnim malim trgovačkim radnjama.

Na teritoriji Hrvatske naše torbe i cekeri se prodaju u prodajnim objektima Kaufland i Atlantic Group. Trenutno razmatramo mogućnosti ulaska i na tržište Njemačke.

Naše reference možete pogledati ovdje.

Za veliki uspjeh našeg poslovanja najzaslužniji je naš kvalitetan proizvod torba - ceker od netkanog platna.

Naše torbe i cekeri imaju široku namjenu. Njihova upotreba je višestruka i nije jednokratna kao kod uobičajenih polietilenskih plastičnih vrećica. Krojeni od najkvalitetnijeg platna na tržištu EU koje se "vari" posebnom visokom tehnologijom, naši cekeri mogu ponijeti težinu veću i od 100 kg. Naš proizvod svoju široku rasprostranjenu namjenu našao je u prodavaonicama prehrane, shopping centrima, građevinskim marketima i na najpoznatijim konferencijama.

Zaštita okoliša i zdravlja ljudi - naša dodatna vrijednost!

Pored činjenice da sama višekratna namjena čuva našu okolinu, veoma smo ponosni i na naše ekološke standarde proizvodnje. Naime, naš proizvod je sačinjen od ekološkog materijala - 100% polipropilenskog platna.

Zaštita okoliša i zdravlja ljudi